Loopias kundzon är en plattform där Loopias kunder kan hantera sina domäner, webbhotellskonton och andra tjänster som de har köpt från Loopia. Kundzonen ger användarna enkel tillgång till olika verktyg och funktioner som gör det lätt att hantera sina webbplatser och domäner.

När du loggar in på Loopias kundzon kan du se en översikt över alla dina webbhotellskonton och domäner, samt se om några av dina tjänster behöver förnyas. Du kan också enkelt förnya dina tjänster eller uppgradera ditt konto direkt från kundzonen.

Loopias kundzon ger också användarna möjlighet att lägga till nya domäner och webbhotellskonton. Det finns också en rad olika verktyg och funktioner som du kan använda för att hantera dina webbplatser, som till exempel en FTP-klient, en webbmailklient och ett enkelt installationsverktyg för webbapplikationer som WordPress.

Loopia har också en bra teknisk support som är tillgänglig via telefon, e-post och chatt direkt från kundzonen. Om du stöter på några problem eller har några frågor kan du enkelt kontakta Loopias kundtjänst via kundzonen och få hjälp direkt.

Genom att använda Loopias kundzon kan du enkelt hantera alla dina webbhotellskonton och domäner på ett och samma ställe. Plattformen är enkel att använda och ger dig tillgång till alla de verktyg och funktioner du behöver för att bygga och hantera dina webbplatser.

Här är en länk till Loopias kundzon: https://kundzon.loopia.se/